Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB

Västra Götalands län

Information

556223-4087 är organisationsnummer för verksamheten Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB finns i.

Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB har varit registrerat sedan 1982-12-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andreasson, Bertil Michael

Vill ni komma i kontakt med Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB så kan ni göra det på telefon genom 0563-26166 eller genom brev på följande adress:
Rådav. 26, 683 93, Råda

Föremålet för bolagets verksamhet är tillverkning och försäljning av knivar, konsultverksamhet inom dataområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Michael Andréasson Mechanical And Technical COnsultants AB och det är Andreasson, Bertil Michael som är född 1954 och har titeln VD, Andreasson, Bertil Michael som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Käthy Ragnhild Charlotte som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hvass, Jan Peter som är född 1958 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor