Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556218-5917 är organisationsnummer för verksamheten Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag finns i.

Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-07-05 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Gun Vera Ingegerd -Andersson, Rolf Lennart

Vill ni komma i kontakt med Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0303-227190 eller genom brev på följande adress:
Lökebergsv. 21, 442 95, Hålta

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurang-, och konferens- verksamhet samt även idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lökebergs Konferenshotell Aktiebolag och det är Andersson, Rolf Lennart som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Gun Vera Ingegerd som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marie Camilla som är född 1968 och har titeln Suppleant, Harris, Ulrika Gunilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor