Intersail i Marstrand AB

Västra Götalands län

Information

Intersail i Marstrand AB är en verksamhet som finns i Kungälv. I Intersail i Marstrand AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundin, Maj-Britt Gunilla som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundin, Anders som är född 1938 och har titeln Suppleant, Larsson, Reine Sigurd som är född 1946 och har titeln Revisor, Gothia Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Intersail i Marstrand AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Intersail i Marstrand AB på telefon 0303-61121.

Bolaget skall bedriva reparation och restaurering av båtar, bedriva handel med båtar och båttillbehör, värdepappershandel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Intersail i Marstrand AB av bolagstypen Aktiebolag.

Intersail i Marstrand AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Intersail i Marstrand AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Intersail i Marstrand AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Intersail i Marstrand AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Intersail i Marstrand AB har 556209-5488 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.