Orka Mera Personal AB

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Orka Mera Personal AB. Det finns flera bolag som liknar Orka Mera Personal AB i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Orka Mera Personal AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1981-01-12 så har Orka Mera Personal AB varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Orka Mera Personal AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Orka Mera Personal AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skolstigen 8, 442 31, Kungälv. Vi ni istället prata med Orka Mera Personal AB så kan ni göra det på 0303-440220.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att erbjuda personsaltjänster såsom bemanning och rekrytering, utbildning och konsultationer inom personalfrågor, friskvårdsaktiviteter i förebyggande syfte samt därmed förenlig veksamhet. Aktiebolaget ska även bedriva person och budtransporter med förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Kent Mikael som är född 1965 och har titeln VD, Andersson, Kent Mikael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Adeskog, Claes Bertil som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Göran Ingemar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallsten, David Verner som är född 1944 och har titeln Revisor, Wallstens Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Kent Mikael Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Orka Mera Personal AB har 556207-8302 som sitt organisationsnummer.