Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Aktiebolag som heter Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1980-09-03 så har Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag varit registrerat och sedan 1981-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Uddevallav. 1, 442 30, Kungälv. Vi ni istället prata med Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag så kan ni göra det på 0303-17356.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med import av belysnings- och armaturdetaljer och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Funde Bourne, Maria Christina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Funde, Anita Birgitta som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, A2 Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor, Scott, Mats Christer som är född 1960 och har titeln Huvudansvarigrevisor, A2 Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Centrumbelysning i Kungälv Aktiebolag har 556206-0599 som sitt organisationsnummer.