Beodent Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556201-4976 är organisationsnummer för verksamheten Beodent Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Beodent Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kungälv som är den kommunen som Beodent Aktiebolag finns i.

Beodent Aktiebolag har varit registrerat sedan 1979-10-10 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Beodent Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Beodent Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Beodent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Beodent Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-877160 eller genom brev på följande adress:
Ormåsg. 12, 431 66, Mölndal

Bolaget skall bedriva tandvård, handel med dentalartiklar, förmögenhetsförvaltning, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Beodent Aktiebolag och det är Bergquist, Bo Evald som är född 1941 och har titeln VD, Bergquist, Bo Evald som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Erkenstam, Karin Elin Kristina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Ljungströmer, Gun Margareta Elisabet som är född 1951 och har titeln Revisor, Ljungströmer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,