Bilab Lastbilar AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bilab Lastbilar AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Bilab Lastbilar AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bilab Lastbilar AB är momsregistrerat sedan2005-01-13 och har organisationsnummer 556190-0092.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0303-62000 alternativt besöka eller skicka post till Bilab Lastbilar AB på följande adress Trollhättev. 18, 442 34, Kungälv.

Bilab Lastbilar AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-12-02.

I Bilab Lastbilar AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Nilsson, Kent Uno som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med motorfordon och äga, förvalta och bedriva uthyrning av motorfordon, ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt bedriva handel med värdepapper.