Roger Söderström Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Roger Söderström Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kungälv här finns det många olika Aktiebolag. Roger Söderström Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Kungälv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västra Götalands län gör att företag trivs där.

Roger Söderström Aktiebolag är momsregistrerat sedan1975-01-01 och har organisationsnummer 556183-6254.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-8164860 alternativt besöka eller skicka post till Roger Söderström Aktiebolag på följande adress Dyrstensv. 34, 421 57, Västra Frölunda.

Roger Söderström Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Roger Söderström Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Söderström, Birgitta Karina som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bokförings- och därmed förenlig konsultverksamhet, handel med och uthyrning av båtar och därmed förenlig verksamhet samt jordbruksrörelse och därmed förenlig konsultverksamhet.