Gullbringa Golf & Gräv AB

Västra Götalands län

Information

Gullbringa Golf & Gräv AB är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Gullbringa Golf & Gräv AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gullbringa Golf & Gräv AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Gullbringa Golf & Gräv AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1973-06-25. Men sedan 1998-01-01 så har Gullbringa Golf & Gräv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Gullbringa Säteri , 442 95, Hålta. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gullbringa Golf & Gräv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-227860.

Kungälv arbetar för att företag som Gullbringa Golf & Gräv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gullbringa Golf & Gräv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, bygg- och entreprenadverksamhet, tomt- och golfbanerörelse samt även idka därmed förenlig verksamheter.

Firmatecknare för Gullbringa Golf & Gräv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gullbringa Golf & Gräv AB och det är följande personer, Krüger, Nils Jonas Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Krüger, Anna Lena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svensson, Bernt Tore Evert som är född 1947 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gullbringa Golf & Gräv AB är 556181-9193.