Kungälvstryckeriet Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva tryckeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungälvstryckeriet Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Kungälvstryckeriet Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1973-01-22 så skapades Kungälvstryckeriet Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kungälvstryckeriet Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kungälvstryckeriet Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556175-2576 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Kungälvstryckeriet Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kungälvstryckeriet Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-211552 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungälvstryckeriet Aktiebolag är Andersson, Lars Ingemar som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gunvor Solveig Marianne som är född 1928 och har titeln Suppleant, Alm, Carl Fredric som är född 1965 och har titeln Revisor, Reply Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .