Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva stenhuggerirörelse jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1972-10-30 så skapades Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556171-2604 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-10209 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kungälvs Stenhuggeri Aktiebolag är Brandin, Stig Arne Reinhold som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Brandin, Arne Niclas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandin, Else-Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant, Elonsson, Ewelynne Helen som är född 1970 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .