Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kungälv. I Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ottosson, Kjell Ove som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Ingela Rose-Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Peter Mikael som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag på telefon 0303-245030.

Bolaget skall driva handel med biltillbehör, utföra bilreparationer och rostskyddsbehandling, äga och förvalta fastigheter, äga,förvalta och handla med värdepapper och därmed förenlig verksamhet. Handel med hästar, hästavel, uthyrning av hästar, handel med ridutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kjell Ottosson i Kungälv Aktiebolag har 556149-0177 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.