Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad är ett bolag som finns i Kungälv. I Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olsson, Leif Ragnar som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Lisbeth som är född 1942 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan-Erik som är född 1954 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad på telefon 0303-92923.

Bolaget skall idka rörelse i avseende å mekanisk verkstadsrörelse, äga och förvalta fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Leif Olssons Mekaniska Verkstad har 556147-6077 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.