Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life)

Västra Götalands län

Information

Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) har haft sedan 1994-01-01. Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) så kan ni göra det genom att skicka er post till Nyg. 3, 431 31, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-273127.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) Privat, ej börsnoterat.

Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) har idag 556135-6410 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life)

Bolaget skall bedriva försäljning av hälsokost och hälsorelaterade produkter samt därmed förenlig verksamhet.

I Lev Väl i Mölndals Bro Aktiebolag (Life) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börjesson, Klas Stefan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Gärdebäck, Elin Anna-Karin som är född 1960 och har titeln Suppleant, Önnheim, Nils Gustaf Peter som är född 1951 och har titeln Revisor, Olsson, Sven Olof Christer som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Önnheim & Olsson Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .