Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1968-11-20 så skapades Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556121-0484 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0303-232000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ivan Johnssons Åkeri Aktiebolag är Johnsson, Bengt Ivan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Anna Marika som är född 1969 och har titeln Suppleant, Almström, Bengt Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .