SweBiscuits Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

SweBiscuits Aktiebolag är ett bolag som finns i Kungälv. I SweBiscuits Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jahr, Alf Christoffer som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Jahr, Alf Christoffer som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rivenes, Jan Ove som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Fretheim, Lars som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Langli, Audun som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aamot, Tor som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EESAndersen, Terje som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Sellgren, Lars Tomas som är född 1959 och har titeln Delgivningsbar person, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSiberg, Heléne Marie som är född 1965 och har titeln RevisorssuppleantHerlogsson, Karin Helena som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Vill man kunna komma i kontakt med SweBiscuits Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå SweBiscuits Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall direkt eller indirekt driva handelsrörelse huvudsakligen avseende tillverkning och försäljning av livsmedel, ävensom därmed förenlig verksamhet samt att äga och förvalta lös egendom.

Idag är SweBiscuits Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

SweBiscuits Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

SweBiscuits Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och SweBiscuits Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SweBiscuits Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Fretheim, Lars -Langli, Audun -Rivenes, Jan Ove Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

SweBiscuits Aktiebolag har 556111-4199 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.