Tellestams Byggnads AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tellestams Byggnads AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kungälv så är Tellestams Byggnads AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Kungälv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kungälv och i Västra Götalands län. Redan 1966-09-07 så skapades Tellestams Byggnads AB och företaget är har F-skattsedel Tellestams Byggnads AB har haft det sedan 1994-01-01.

Tellestams Byggnads AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556105-5293 är organisationsnummret för företaget som finns i Kungälv.

Just nu är Tellestams Byggnads AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Tellestams Byggnads AB så går det att nå dem via telefon på 0303-94055 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tellestams Byggnads AB är Tellestam, Urban Claes Agne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tellestam, Ann Marita som är född 1954 och har titeln Suppleant, Danielson, Ingela Kristina som är född 1958 och har titeln Revisor, Danielson, Per Einar som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, Danielson Sverige Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.