Electro-Team i Västsverige Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Electro-Team i Västsverige Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Electro-Team i Västsverige Aktiebolag finns. I Kungälv så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Electro-Team i Västsverige Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Electro-Team i Västsverige Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Electro-Team i Västsverige Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Electro-Team i Västsverige Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gåskullev. 10, 445 52, Surte men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-983730.

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Electro-Team i Västsverige Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Electro-Team i Västsverige Aktiebolag har idag 556088-4891 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Electro-Team i Västsverige Aktiebolag

Bolaget skall utföra elentreprenader, bedriva försäljning av elektriska artiklar, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Electro-Team i Västsverige Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Erlandsson, Erik Tomas Natanael som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Erlandsson, Carin Ing-Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jan Erik som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Bo Thomas Stefan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Hegmo, Anders Dan Axel som är född 1964 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor.