M.Törnqvist Textilagenturer AB

Västra Götalands län

Information

M.Törnqvist Textilagenturer AB är en verksamhet som finns i Kungälv. I M.Törnqvist Textilagenturer AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törnqvist, Margit Erika som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Sigvard Torsten som är född 1944 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med M.Törnqvist Textilagenturer AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå M.Törnqvist Textilagenturer AB på telefon 0303-59310.

Föremålet för bolagets verksamhet är importagentur och försäljningsrörelse inom textilbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är M.Törnqvist Textilagenturer AB av bolagstypen Aktiebolag.

M.Törnqvist Textilagenturer AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

M.Törnqvist Textilagenturer AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och M.Törnqvist Textilagenturer AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för M.Törnqvist Textilagenturer AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

M.Törnqvist Textilagenturer AB har 556080-9872 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.