ULF KEIJSERS ÅKERI

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och ULF KEIJSERS ÅKERI är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och ULF KEIJSERS ÅKERI är ett av dem. Statusen för ULF KEIJSERS ÅKERI är att Bolaget är aktivt.

ULF KEIJSERS ÅKERI är ett Enskild firma och skapades 1980-07-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som ULF KEIJSERS ÅKERI ska trivas.

ULF KEIJSERS ÅKERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Transportrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ULF KEIJSERS ÅKERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är ULF KEIJSERS ÅKERI och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med ULF KEIJSERS ÅKERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-50870.

.

De som är på något sätt har med ULF KEIJSERS ÅKERI är KEIJSER, ULF INGVAR som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ULF KEIJSERS ÅKERI har 550807-XXXX som sitt organisationsnummer.