H.F.P Begravningsbyrå

Västra Götalands län

Information

550709-XXXX är organisationsnummer för verksamheten H.F.P Begravningsbyrå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som H.F.P Begravningsbyrå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som H.F.P Begravningsbyrå finns i.

H.F.P Begravningsbyrå har varit registrerat sedan 1996-10-24 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för H.F.P Begravningsbyrå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

H.F.P Begravningsbyrå är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för H.F.P Begravningsbyrå är följande:

Vill ni komma i kontakt med H.F.P Begravningsbyrå så kan ni göra det på telefon genom 0303-58564 eller genom brev på följande adress:

Begravningsverksamhet och finsnickeri.

Det finns olika personer som har en koppling med H.F.P Begravningsbyrå och det är Hrnic, Fikret som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,