PAM PRODUKTER

Västra Götalands län

Information

550424-XXXX är organisationsnummer för företaget PAM PRODUKTER. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PAM PRODUKTER är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som PAM PRODUKTER finns i.

PAM PRODUKTER har varit registrerat sedan 1993-09-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PAM PRODUKTER så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

PAM PRODUKTER är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för PAM PRODUKTER är följande:

Vill ni komma i kontakt med PAM PRODUKTER så kan ni göra det på telefon genom 0303-91528 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och handel med kläder, handel med hälsokost, hudvård, kemisk tekniska artiklar, import, export och handel med tyger

Det finns olika personer som har en koppling med PAM PRODUKTER och det är MALMGREN, PIA ANN-CHARLOTTE som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,