Miljökontroll i Västra Götaland

Västra Götalands län

Information

550124-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Miljökontroll i Västra Götaland. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Miljökontroll i Västra Götaland är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Miljökontroll i Västra Götaland finns i.

Miljökontroll i Västra Götaland har varit registrerat sedan 2009-09-25 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Miljökontroll i Västra Götaland så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-09-17.

Miljökontroll i Västra Götaland är och det finns flera verksamheter i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Miljökontroll i Västra Götaland är följande:

Vill ni komma i kontakt med Miljökontroll i Västra Götaland så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Miljökonsult, Miljöundersökningar av mark och vatten. Saneringsuppdrag, tillstånd och anmälningar till tillsynsmyndigheter.Fotodokumentationer på land och i vatten. Uthyrning av mig själv som lärare.

Det finns olika personer som har en koppling med Miljökontroll i Västra Götaland och det är Lindström, Bo Lars som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,