Sharp Car Recond

Västra Götalands län

Information

Sharp Car Recond är ett bolag som finns i Kungälv. I Sharp Car Recond finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenqvist, Kim Oskar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sharp Car Recond så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sharp Car Recond på telefon 0346-94510.

Lackbehandling av bilar, båtar, MC samt försäljning av bilvaxprodukter. Styling av bilar, samt försäljning av stylingtillbehör till bilar. Tillverkning av rostfria avgassystem till bilar, båtar, MC samt försäljning av avgassystem. Ombyggnad av tävlingsbilar samt tillverkning av säkerhets- utrustningar.

Idag är Sharp Car Recond av bolagstypen Enskild firma.

Sharp Car Recond är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sharp Car Recond innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Sharp Car Recond är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sharp Car Recond så är det följande:

Sharp Car Recond har 540716-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.