CCS Communication & Construction Service

Västra Götalands län

Information

CCS Communication & Construction Service är ett företag som finns i Kungälv. I CCS Communication & Construction Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Weman, Lilian Marie som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med CCS Communication & Construction Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå CCS Communication & Construction Service på telefon 031-259290.

Översättningar, administrativa tjänster, bygg- och inredningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är CCS Communication & Construction Service av bolagstypen Enskild firma.

CCS Communication & Construction Service är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

CCS Communication & Construction Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-12-31 och CCS Communication & Construction Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-12-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för CCS Communication & Construction Service så är det följande:

CCS Communication & Construction Service har 540502-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.