ARONS BYGG

Västra Götalands län

Information

531020-XXXX är organisationsnummer för bolaget ARONS BYGG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ARONS BYGG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som ARONS BYGG finns i.

ARONS BYGG har varit registrerat sedan 1990-10-23 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ARONS BYGG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

ARONS BYGG är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för ARONS BYGG är följande:

Vill ni komma i kontakt med ARONS BYGG så kan ni göra det på telefon genom 0303-223894 eller genom brev på följande adress:

Ny-, till- och ombyggnation, plåtarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med ARONS BYGG och det är Aronsson, Kent Ingvar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,