A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat

Västra Götalands län

Information

A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat är en verksamhet som finns i Kungälv. I A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andreasson, Siv Monica som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat på telefon 0303-17448.

Företagshälsovård. Kurser och föreläsningar och seminarier i livsinspiration. Qigong, SPA-verksamhet.

Idag är A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat av bolagstypen Enskild firma.

A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-02 och A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-03-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat så är det följande:

A-Designhälsan - den innovativa företagshälso- vården med resultat har 521106-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.