MEGATECH

Västra Götalands län

Information

520704-XXXX är organisationsnummer för företaget MEGATECH. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MEGATECH är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som MEGATECH finns i.

MEGATECH har varit registrerat sedan 1990-04-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för MEGATECH så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

MEGATECH är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för MEGATECH är följande:

Vill ni komma i kontakt med MEGATECH så kan ni göra det på telefon genom 0303-64218 eller genom brev på följande adress:

Import av hemelektronik och datorelektronik

Det finns olika personer som har en koppling med MEGATECH och det är SVENSSON, JAN CHRISTER som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,