L ÅKERSTRÖMS FISK

Västra Götalands län

Information

511224-XXXX är organisationsnummer för företaget L ÅKERSTRÖMS FISK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som L ÅKERSTRÖMS FISK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som L ÅKERSTRÖMS FISK finns i.

L ÅKERSTRÖMS FISK har varit registrerat sedan 1991-03-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för L ÅKERSTRÖMS FISK så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

L ÅKERSTRÖMS FISK är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för L ÅKERSTRÖMS FISK är följande:

Vill ni komma i kontakt med L ÅKERSTRÖMS FISK så kan ni göra det på telefon genom 070-6794257 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av fisk

Det finns olika personer som har en koppling med L ÅKERSTRÖMS FISK och det är ÅKERSTRÖM, SVEN-ÅKE LENNART som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,