Bengt Carlsson Consulting

Västra Götalands län

Information

500730-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bengt Carlsson Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Carlsson Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Bengt Carlsson Consulting finns i.

Bengt Carlsson Consulting har varit registrerat sedan 2001-01-24 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Carlsson Consulting så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bengt Carlsson Consulting är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Bengt Carlsson Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengt Carlsson Consulting så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, montageledning inom bygg- och anläggningsverksamhet. handel med aktier och värdepapper samt stora och små varupartier.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Carlsson Consulting och det är Carlsson, Bengt Gunnar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,