ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK

Västra Götalands län

Information

500708-XXXX är organisationsnummer för bolaget ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK finns i.

ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK har varit registrerat sedan 1990-04-03 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsult i trafik och byggbranschen, fotografering, kopiering, data, ordbehandling, cad

Det finns olika personer som har en koppling med ROGER JOHANSSON, TRAFIKTEKNIK och det är JOHANSSON, BROR OLLE ROGER som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,