URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK

Västra Götalands län

Information

490828-XXXX är organisationsnummer för bolaget URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK finns i.

URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK har varit registrerat sedan 1992-02-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1992-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK så kan ni göra det på telefon genom 0303-221473 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, installation och service av inbrotts- larm, säkerhets- och teleanläggningar, elinstalla- tioner och låsarbeten samt försäljning och förmed- ling av verktyg, möbler, porslin och elartiklar

Det finns olika personer som har en koppling med URBAN LINDBERG LARM O TELETEKNIK och det är Lindberg, Urban som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,