Lady M Hudvård & Parfymeri

Västra Götalands län

Information

Lady M Hudvård & Parfymeri hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Lady M Hudvård & Parfymeri finns. I Kungälv så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lady M Hudvård & Parfymeri tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. Lady M Hudvård & Parfymeri har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lady M Hudvård & Parfymeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-16718.

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Lady M Hudvård & Parfymeri har idag 490731-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lady M Hudvård & Parfymeri

Behandling och försäljning inom skönhetsvård

I Lady M Hudvård & Parfymeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widén Nertman, Mona Birgitta som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .