Berit Olofsson Konsult

Västra Götalands län

Information

Berit Olofsson Konsult hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där Berit Olofsson Konsult finns. I Kungälv så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Berit Olofsson Konsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Berit Olofsson Konsult har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Berit Olofsson Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Berit Olofsson Konsult har idag 490712-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Berit Olofsson Konsult

Friskvårds konsultation, tillverkning av hudvårdsprodukter samt förvaltning av fast och lös egendom, redovisning och därmed förenlig verksamhet.

I Berit Olofsson Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Berit Linnéa som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .