RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Enskild firma som heter RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS. Det finns flera bolag som liknar RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1993-04-06 så har RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS varit registrerat och sedan 2008-01-31 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS och det finns fler bolag som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS så kan ni göra det på 0303-227845.

Konsultverksamhet inom undervisning, översättning, foto, film och reklam, offentlig utsmyckning, skulptur, måleri och projektkonsult inom arki- tektur och renovering

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag HOFFMANN, RAINER som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

RAINER HOFFMAN, ARTS & CRAFTS INT. PRODUCTIONS har 490426-XXXX som sitt organisationsnummer.