SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS

Västra Götalands län

Information

SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS finns. I Kungälv så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har ej F-skatt. SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-94430.

Kungälv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS har idag 480930-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS

Konsultverksamhet inom bilbranschen samt inom övrig industri

I SIFA SVENSK INDUSTRI & FÖRETAGAR ASSISTANS så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Steffansson, Berndt-Inge som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .