FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN är ett av dem. Statusen för FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN är att Bolaget är aktivt.

FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN är ett Enskild firma och skapades 1991-10-18. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN ska trivas.

I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och montering av snickerier, repara- tion av möbler och mindre ombyggnader inomhus, montering av inredningar samt tillverkning av diverse snickerijobb till fartyg

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-19920.

.

De som är på något sätt har med FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN är Edvardsson, Hans Bertil som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

FASTIGHETSFÖRETAGET TAKSTOLEN har 480722-XXXX som sitt organisationsnummer.