SALONG DESIGN

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och SALONG DESIGN är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SALONG DESIGN är ett av dem. Statusen för SALONG DESIGN är att Bolaget är aktivt.

SALONG DESIGN är ett Enskild firma och skapades 1978-10-12. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SALONG DESIGN ska trivas.

SALONG DESIGN är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Damfrisering

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SALONG DESIGN är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är SALONG DESIGN och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med SALONG DESIGN så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-17510.

.

De som är på något sätt har med SALONG DESIGN är Steinsson, Inger Ann-Charlott som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

SALONG DESIGN har 480217-XXXX som sitt organisationsnummer.