ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG är ett av dem. Statusen för ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG är att Bolaget är aktivt.

ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG är ett Enskild firma och skapades 1987-08-21. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG ska trivas.

ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Journalistik och information

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-234585.

.

De som är på något sätt har med ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG är Jönsson, Anne Mari som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ORDFÖRRÅDET I GÖTEBORG har 480117-XXXX som sitt organisationsnummer.