Överöns Rekreation o Handel

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och Överöns Rekreation o Handel är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Överöns Rekreation o Handel är ett av dem. Statusen för Överöns Rekreation o Handel är att Bolaget är aktivt.

Överöns Rekreation o Handel är ett Enskild firma och skapades 2000-08-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som Överöns Rekreation o Handel ska trivas.

Överöns Rekreation o Handel är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Rekreation med inriktning på rörelsehindrade och uthyrning av husvagn, fyrhjuling, motorcykel och roddbåtar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Överöns Rekreation o Handel är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är Överöns Rekreation o Handel och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Överöns Rekreation o Handel så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-226921.

.

De som är på något sätt har med Överöns Rekreation o Handel är Larsson, Lennart Martin som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Överöns Rekreation o Handel har 461212-XXXX som sitt organisationsnummer.