Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv

Västra Götalands län

Information

460328-XXXX är organisationsnummer för företaget Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv finns i.

Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv har varit registrerat sedan 2007-11-26 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-08-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-08-09.

Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv så kan ni göra det på telefon genom 0303-211104 eller genom brev på följande adress:

Intern företagsutveckling av kvalite, miljö, systematiskt arbetsmiljöarbete och brandskyddsarbete. System för godkännande och diplomering. Utbildning och konsultarbete för alla typer av företag och organisationer. Försäljning av skydds och säkerhetsprodukter såsom personlig skyddsutrustning, brandlarm och släckmedel, förbandsutrustning och miljökontrollinstrument.

Det finns olika personer som har en koppling med Intern företagsutvecklingskonsult och arbetsmiljö-center i Kungälv och det är Eriksson, Lars Agard som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,