Nils Nilsson Snickeri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och Nils Nilsson Snickeri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Nils Nilsson Snickeri är ett av dem. Statusen för Nils Nilsson Snickeri är att Bolaget är aktivt.

Nils Nilsson Snickeri är ett Enskild firma och skapades 1994-11-03. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Nils Nilsson Snickeri ska trivas.

Nils Nilsson Snickeri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kungälv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tillverkning av skalenliga fartygsmodeller och modellsnickeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nils Nilsson Snickeri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Nils Nilsson Snickeri och det finns flera bolag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Nils Nilsson Snickeri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-50435.

.

De som är på något sätt har med Nils Nilsson Snickeri är Nilsson, Nils Roland Anders som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nils Nilsson Snickeri har 460303-XXXX som sitt organisationsnummer.