Bengt Nordqvist Måleri

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och Bengt Nordqvist Måleri är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Bengt Nordqvist Måleri är ett av dem. Statusen för Bengt Nordqvist Måleri är att Bolaget är aktivt.

Bengt Nordqvist Måleri är ett Enskild firma och skapades 1997-09-30. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där företaget finns i jobbar för att företag som Bengt Nordqvist Måleri ska trivas.

Bengt Nordqvist Måleri är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Kungälv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Måleri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengt Nordqvist Måleri är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Bengt Nordqvist Måleri och det finns flera företag som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Bengt Nordqvist Måleri så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0303-13529.

.

De som är på något sätt har med Bengt Nordqvist Måleri är Nordqvist, Bengt Christer som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bengt Nordqvist Måleri har 460215-XXXX som sitt organisationsnummer.