KOMREP Service

Västra Götalands län

Information

KOMREP Service är en verksamhet som finns i Kungälv. I KOMREP Service finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lundén, Karl Gösta Morgan som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med KOMREP Service så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå KOMREP Service på telefon 0303-237590.

Service, reparation och installation av telefonväxlar, faxar, skrivare, trådlösa telefoner och kommunikationsradio. Service, reparation och installation av IT produkter som trådlösa nätverk, webbkameror och routrar. Försäljning av tillbehör och reservdelar till produkterna ovan.

Idag är KOMREP Service av bolagstypen Enskild firma.

KOMREP Service är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

KOMREP Service innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-06-26 och KOMREP Service är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för KOMREP Service så är det följande:

KOMREP Service har 460118-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.