Ingemar Sölvéns Åkeri

Västra Götalands län

Information

450614-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ingemar Sölvéns Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ingemar Sölvéns Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Kungälv som är den kommunen som Ingemar Sölvéns Åkeri finns i.

Ingemar Sölvéns Åkeri har varit registrerat sedan 1997-05-13 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Ingemar Sölvéns Åkeri så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ingemar Sölvéns Åkeri är och det finns flera bolag i Kungälv som också är .

Firmatecknare för Ingemar Sölvéns Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ingemar Sölvéns Åkeri så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Åkeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Ingemar Sölvéns Åkeri och det är Sölvén, Jan Ingemar som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,