Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Kungälv och Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice är ett av dem. Statusen för Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice är att Bolaget är aktivt.

Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice är ett Enskild firma och skapades 2005-04-21. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Kungälv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice ska trivas.

Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-21. I Kungälv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ekonomi och Fastighetsservice

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-07.

Idag är Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3405053.

.

De som är på något sätt har med Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice är Nilsson, Rune Bertil som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, Nilsson, Gullbritt Elisabet som är född 1944 och har titeln Prokurist, .

Rune B:s Ekonomi och Fastighetsservice har 420707-XXXX som sitt organisationsnummer.