Bengt Åke Andersson - Kemikonsult

Västra Götalands län

Information

Bengt Åke Andersson - Kemikonsult är ett av många företag som finns i Kungälv. Det är nämligen den kommunen som Bengt Åke Andersson - Kemikonsult finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bengt Åke Andersson - Kemikonsult är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Bengt Åke Andersson - Kemikonsult som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1994-09-22. Men sedan 1998-01-01 så har Bengt Åke Andersson - Kemikonsult varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bengt Åke Andersson - Kemikonsult så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0303-220489.

Kungälv arbetar för att företag som Bengt Åke Andersson - Kemikonsult ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Bengt Åke Andersson - Kemikonsult. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Konsult- och undervisningsverksamhet inom kemiteknikbranschen. Installation- instrument och anläggningar inom kemiteknikbranschen. Kvalitetssäkring- konsultverksamhet.

Firmatecknare för Bengt Åke Andersson - Kemikonsult är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bengt Åke Andersson - Kemikonsult och det är följande personer, Andersson, Bengt Åke som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Bengt Åke Andersson - Kemikonsult är 420524-XXXX.