C. Mohlin Cerealconsult

Västra Götalands län

Information

C. Mohlin Cerealconsult hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där C. Mohlin Cerealconsult finns. I Kungälv så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. C. Mohlin Cerealconsult tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket C. Mohlin Cerealconsult har haft sedan 2007-06-28. C. Mohlin Cerealconsult har funnits sedan och 2007-06-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till C. Mohlin Cerealconsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0303-91830.

Kungälv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

C. Mohlin Cerealconsult har idag 400603-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för C. Mohlin Cerealconsult

Maskiner för livsmedelsproduktion.

I C. Mohlin Cerealconsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mohlin, Erik Christer som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .