VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON

Västra Götalands län

Information

I Kungälv finns det ett Enskild firma som heter VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON. Det finns flera verksamheter som liknar VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON i Västra Götalands län. Kungälv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1990-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1990-02-05 så har VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON och det finns fler verksamheter som är det i Kungälv.

Vill man komma i kontakt med VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON så kan ni göra det på 0522-20211.

Konsultverksamhet, mark-, skogsbruks- och skadevär dering, vägärenden, fastighetsförvaltning, skogs- bruksrådgivning, virkesförmedling, skadereglering, projektledning vid skogsavvärkning, * forts *

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Anders Bertil som är född 1927 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

VÄST MARK KONSULT BERTIL OLSSON har 270725-XXXX som sitt organisationsnummer.