AW Bemanning Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

AW Bemanning Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Kungälv som är den kommunen där AW Bemanning Handelsbolag finns. I Kungälv så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. AW Bemanning Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket AW Bemanning Handelsbolag har haft sedan 2007-10-04. AW Bemanning Handelsbolag har funnits sedan och 2007-10-04 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till AW Bemanning Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trollhättev. 12, 442 34, Kungälv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0303-64966.

Kungälv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

AW Bemanning Handelsbolag har idag 969729-6581 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för AW Bemanning Handelsbolag

Personaluthyrning.

I AW Bemanning Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Prillwitz, Anke som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Prillwitz, Wolfgang Dietmar som är född 1958 och har titeln Bolagsman, .